Bianca Drăgușanu, umilită de un fost om de televiziune: ”O bucată de pâine mucegăită”


După ce a fost implicată într-un scandal monstru cu fostul iubit, Coco Păun, și după ce a început războiul cu Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu este din nou atacată de o vedetă din România.

Fostul co-prezentator al emisiunii ”Un show păcătos”, Mircea N Stoian, o umilește pe Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru Evenimentul ZIlei.

"Nu o urasc. E mult spus. Nu poti uri o rama, o bucata de paine mucegaita sau o vrabiuta care tocmai si-a golit continutul stomacului pe costumul tau cel nou. Urasc ceea ce reprezinta Bianca Dragusanu. Impostura, arivismul, superficialitatea, lipsa de consistenta si minciuna elaborata. Nu am fost niciodata prieten cu Bianca ci doar cunostinte. Nu poti imprieteni o stiuca cu un bursuc sau o broasca testoasa cu un iepure pe camp, ca in fabule. Bianca are un caracter special si modul in care reuseste sa duca de nas pe toata lumea denota nu numai o goliciuine interioara care suna a butoi gol de varza ci si o tenacitate de a iesi in fata ceva de speriat", a declarat Mircea N Stoian, pentru EVZ.ro.

Comentarii Facebook