Bianca Dragusanu ii ataca pe Arsinel si Stela Popescu: Ii deranjeaza ca nu mai sunt ei in topul celor mai populare vedete


Bianca Dragusanu ocupa primul loc in top 10 al celor mai celebre femei din Romania, iar Stela Popescu si Alexandru Arsinel au rabufnit, spunand ca s-au saturat de fosta "blonda a lui Bote".

"Daca scoala si parintii isi fac bine datoria, modele in viata precum Bianca Dragusanu nu vor mai exista!", a spus Alexandru Arsinel. Stela Popescu l-a completat si a spus ca: "Pe ea n-as jigni-o, e problema ei si a celor ce o folosesc pentru rating. Aceste vedete moderne sunt exemple de frumusete sau de curaj de a se tuna pentru a se face si mai frumoase", a declarat Stela Popescu, citata de enational.ro.

Bianca Dragusanu s-a simtit jignita si a reactionat: "Probabil ii deranjeaza ca nu mai sunt ei in topul celor mai populare vedete. Dar de ce spun asta? Pentru ca eu am ajuns la o forma fizica de invidiat? Pentru ca citesc si sunt capabila sa tin o conversatie despre absolut orice subiect? Pentru ca ma descurc singura si sunt independenta? Pentru ca nu ma intretine nici un barbat?".

Comentarii Facebook