Bianca Drăgușanu, foc și pară din cauza interzicerii promovării jocurilor de noroc: „Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul?”


Bianca Drăgușanu este bulversată, după ce a aflat că se poate ca ea să nu mai poată face reclamă la jocurile de noroc și pariuri sportive. Vedeta a recunoscut că își câștigă o mare parte din bani din reclame, și că ar fi vrut să-și crească copilul din veniturile aduse de acestea.

Bianca Drăgușanu, revoltată peste măsură!

Fosta soție a lui Victor Slav este una din numeroasele personalități faimoase care promovează jocurile de noroc și este nemulțumită de decizia autorităților de a interzice astfel de reclame. Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru câștigurile generoase pe care le obține din contractul cu o casă de pariuri și consideră că această decizie reprezintă o formă de discriminare.

„Cum să nu mă mai lase să fac astfel de reclame? Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept, să muncesc? Este discriminare și voi face plângere. Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul? S-a gândit cineva la aceasta situație, că poate și sportivii și ceilalți colegi, care fac reclame, trăiesc doar din aceste contracte? E discriminare! Am muncit, ani la rând, pentru numele meu, pentru imaginea mea, eu și din asta trăiesc, din reclame, din ședințe foto. 

Să facă legile cum vor ei, pentru ei, acolo, în Parlament, acolo să pună un maxim de 1.000 de euro la venituri. Au văzut ei că la Londra sunt alte legi? Pai, cine spune asta să se mute acolo, dacă nu îi plac legile din țara noastră! Ce, suntem luați de proști?”, a declarat vedeta.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că se bazează foarte mult pe banii obținuți din reclame, iar această interdicție ar putea avea un impact major asupra veniturilor sale. „Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul?”, a mai spus vedeta.

Bianca nu e singura vedetă cu venituri din sponsorizări de acest fel

Bianca Drăgușanu nu este singura vedetă care va fi afectată de această interdicție. Numeroase alte personalități publice din România se bazează pe contracte de publicitate cu case de pariuri și jocuri de noroc pentru a-și asigura veniturile.

Printre cei care au diverse parteneriate de promovare a jocurilor de noroc se numără mulți foști sportivi (Ilie Dumitrescu, Adrian Mutu, Marius Lăcătuș, Ciprian Marica, Gică Craioveanu, Mihai Leu, etc.), dar și oameni din showbiz (Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Dan Capatos, Daniela Crudu) sau jurnaliști (Vali Moraru, Mihai Mironică, Andrei Niculescu, Dan Filoti, etc.).

Comentarii Facebook