Bianca Drăgușanu despre greutățile vieții: „Chiar dacă o ard numai pe lux și opulență, am zile când nu mănânc deloc”


Deși toată lumea o vede mereu în locuri de fițe și înconjurată de lucruri scumpe, Bianca Drăgușanu a ținut să specifice faptul că muncește atât de mult pentru tot ceea ce are, încât are zile când mănâncă în mașină sau poate chiar deloc.

Bianca Drăgușanu a intrat în atenția publicului datorită lui Cătălin Botezatu în anul 2009. Aceasta a avut o viață controversată din punct de vedere amoros, însă acum se ocupă exclusiv de ea și de fiica ei, Sofia. Vedeta spune că are planuri mari de viitor, iar scopul ei în momentul de față este să facă câți mai mulți bani, scrie Spynews.

În curând o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși”, a declarat blondina pentru EGO.ro.

Bianca Drăgușanu a ținut să specifice faptul că muncește atât de mult pentru tot ceea ce are, încât are zile când nu reușește să mănânce nimic.

Chiar dacă viața mea pare așa ca din filme și că o ard numai pe lux și opulență, eu am zile când mănânc în mașină. Am zile când nu mănânc deloc sau mănânc pe fugă, sau am zile când mănânc de trei ori pe zi la restaurant’’, a mai spus ea.

Comentarii Facebook