Bendeac spune adevărul despre plecarea sa de la Antena 1: ”Sunt mândru de mine” VIDEO


Mihai Bendeac a dezvăluit care a fost cauza scandalului dintre el și postul Antena 1 și motivul pentru care a plecat de la emisiune.

Din cauza procesului cu Antena 1, Bendeac nu are voie să mai apară la nici o televiziune, astfel că actorul a realizat o ședință Q&A pe YouTube, unde le răspunde la întrebări fanilor săi.

"O sa incerc sa trec prin treaba asta cat mai scurt, situatia are numai doua rezolvari. Incerc sa trec prin treaba asta cat mai scurt. S-a inoculat ideea ca aceasta situatie nefericita a plecat de la faptul ca eu l-am invitat pe Radu Banciu la emisiunea noastra. Este fals, nu asta a fost motivul determinant pentru ceea ce s-a intamplat. Imi este foarte greu sa vorbesc despre adevaratele motive fiindca fiecare cuvant pe care il scot ar putea sa ma coste 3.000 de euro. Am executorul judecatoresc la usa in fiecare zi. Noi am vrut sa facem un battle intre Mircea Badea si Radu Banciu. Ei doi sunt in conflict. Mi s-a parut normal sa facem o chestie de genul asta. Noi nu am fost lasati sa facem treaba asta. Nu m-a surprins foarte tare treaba asta. Eu am lipsit un an de zile de pe TV. iComedy trebuia sa inceapa toamna trecuta, dar nu a inceput... Nu m-a surprins, am incercat sa trec peste asta, mi s-a spus ca nu am voie sa parodiez oameni de la Antena 3. Am primit si o lista de nume care nu aveau legatura cu trustul. Nu am inteles cum e posibil asa ceva. S-a intamplat aceasta situatie si dupa 2 ani de zile am decis sa pun piciorul in prag. Stiti cat castigam eu la Antena 1? Foarte mult! Poate cat castigati voi in doi ani, atat castigam eu intr-o luna! Ma uit in oglinda si ma intreb: ai renuntat la atatia bani din principiu? Adica puteai sa mergi mai departe fara sa spui nimic despre numele alea! Sunt al naibii de mandru de mine ca nu mananc cacat", a spus Bendeac.

Vedeta nu a comentat despre colegul său de la iComedy, Mikey Haș, însă a lăsat de înțeles că nu ar mai vrea să se implice într-un proiect cu el.

Mihai Bendeac a spus că momentan este ”ținut prizonier” de către postul de televiziune, care îi ține contractul de muncă blocat.

"Eu astept sa se termine procesul care va urma cu Antena 1. Vreau sa imi recapat dreptul sa muncesc. In acest moment, dreptul meu la munca este ingradit. Antena 1 inca nu m-a dat afara. Ma tine putin prizonier. Eram un pusti cand am semnat contractul cu Antena 1.Mi-am cedat dreptul moral, un lucru interzis in lume", a mai spus acesta.


Comentarii Facebook