Miercuri 8 Decembrie

Bazinul olimpic din Grigorescu se deschide. Cât costă un bilet - Galerie FOTO


Primăria anunțî că bazinul olimpic din Grigorescu se va deschide, începând de luni, iar acesta va fi funcțional pe toată durata anului.

Începând de luni, 3 octombrie, clujenii de toate vârstele se vor putea bucura de Bazinul Olimpic Grigorescu, care va funcționa pe toată durata anului. Bazinul de dimensiuni olimpice (50m x 25 m), acoperit cu un balon presostatic, asigură o temperatură a apei de 26-28 grade Celsius, tratată automat grație unui sistem de filtrare modern”, a anunțat Emil Boc.

Bazinul Olimpic Grigorescu este dotat cu aparatură pentru fitness: treadmill aquaness (benzi de alergare acvatice), aquabike aquaness (biciclete acvatice), static Swim (sistem de înot contracurent pentru antrenament aquafitness).

Bazinul va funcționa după următorul program: luni–vineri - 6.00- 22.00, sâmbătă– duminică 8.00-18.00.

Biletul de intrare va costa 18 lei, iar copiii, elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor plăti doar 12 lei.

De asemenea, la Bazinul Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca și RADP vor derula programe speciale de învățare a înotului pentru elevii din clasele primare, în intervalul orar 8.00-12.00.

Pentru amenajarea Bazinului Olimpic Grigorescu, Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de 3.305.000 lei.

Pe lângă închiderea cu un balon presostatic cu triplă membrană a bazinului olimpic, în cadrul lucrărilor de modernizare au fost construite spații tehnice și vestiare, a fost reparată și refinisată cuva bazinului (care a fost adusă la o cotă maximă de 1,50 m), a fost reamenajată zona de acces către bazin, cu instalațiile electrice și de gaze aferente.

Sondaj de opinie

Ați mai vota cu Emil Boc, dacă duminică ar fi alegeri pentru funcția de primar?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook