Bataie cu perne de Dragobete la Iulius Mall Cluj


Clujenii sunt chemati la Iulius Mall de Dragobete la cea mai mare bataie cu perne vazuta vreodata in Romania.

"Startul distractiei pentru amorezi il va da - la ora 16.00 - o vedeta a Antenei 1: "burlacul" Vladimir Draghia, in atrimul Iulius Mall. 3.000 de perne vor fi aruncate in aer, iar amuzanta bataie cu puf va fi transmisa live. Fosta concurenta la emisiunea X-Factor, Diana Hetea va canta pentru amorezi, iar "burlacul" ii va premia pe curajosii participanti cu 11 abonamente World Class, 10 cecuri cadou de cumparaturi in Iulius Mall (in valoare de 200 lei) si 3 cine romantice la restaurantul Marty City.

In Iulius Mall, la Health Academy te indragostesti pe loc de Dragobete! - Doar vineri, World Class are o oferta speciala pentru amorezi: la abonamente anuale de tip "Daytime" pretul este de 369 euro, iar la cele "Fulltime" de 469 euro. La fiecare abonament, World Class Health Academy ofera doua luni gratuite pentru partener", precizeaza reprezentantii Iulius Mall.

Pana de Dragobete, transilvanenii indragostiti de carti gasesc in Iulius Mall, in Libraria Carturesti, un stand cu carti de dragoste. "Anul acesta, "in perioada amoroasa" din an, fetele pot fi cucerite si daca primesc in dar carti, filme si muzica de calitate, dar si ceaiuri aromate pentru ca, atunci cand iti iei ceva de la Carturesti, te gandesti si la cei dragi. Orice achizitie este rasplatita cu un cupon de reducere care poate fi daruit unei persoane dragi".

Comentarii Facebook