Băieții de la Ad Libitum Voices au lansat un nou single - VIDEO


Singurul grup veritabil de pop-opera din România lansează o nouă melodie proprie: ”Mi-a fost dor”. Aceasta surprinde o poveste emoționantă despre amintiri și momente dragi și este al patrulea material propriu al trupei.

În aceste vremuri de pandemie în care ni se recomandă să păstrăm distanța socială și să ne protejăm cât mai mult posibil ne-am tot gândit împreună ce ne-a lipsit cel mai mult. Discutând ne-am dat seama că cel mai dor ne este de concerte live și de interacțiunea cu publicul însă în final, fiecare dintre noi ne-am agățat de câte o amintire dragă; un moment anume trăit alături de cineva drag, care am fi vrut să treacă mai încet poate. Despre astfel de emoții este și acest nou single lansat. Credem că multe persoane se vor regăsi în această poveste și sperăm ca publicul să asculte mereu cu drag melodia și să <fugă> ușor cu gândul în povestea prezentată în videoclip”, spun cei de la Ad Libitum Voices

Melodia a fost lansată la începutul acestei săptămâni și se bucură deja de aprecierile publicului. Videoclipul care transpune în imagini povestea ”Mi-a fost dor” a fost realizat cu ajutorul actorilor Cristina Pardanschi și Cornel Răileanu, balerinilor Vasiana Sălăjan și Liviu Har (care a fost și coregraful momentului), dar și a regizorilor Adrian Emanuel Radu și Vlad Cătană.

Ad Libitum Voices este singurul grup veritabil de pop-opera din România. Trupa s-a înființat în Noiembrie 2012 la Cluj-Napoca și este formată din patru absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”: Tiberius Simu, Sergiu Colțan, Vlad Morar și Cristian Ignuța. Fiecare din cei 4 membrii sunt prezențe active în domeniul artistic și, împreună, au pus bazele unui nume cu rezonanță care a fost prezent la festivaluri importante (Jazz in the Park, Untold) sau pe scenele unor instituții cu rezonanță: Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Teatrul de Artă din Deva, Galați, Bistrița, Târgu Mureș, Oradea, la Filarmonica din Botoșani sau Teatrul ”Aurel Manea” din Turda.

Comentarii Facebook