Miercuri 24 Aprilie

Atacantul lui CFR Cluj, Yssouf Kone, primeste doar nota 1 pentru prestatiile din pat

Jurnalista Ioana Popescu ii da atacantului Kone nota 1 si il claseaza pe ultimul loc in topul 10 al fotbalistilor cu care a avut relatii sexuale.

 

Ziarista este cunoscuta pentru relatiile pe care le-a avut cu fotbalisti celebri, printre care Adrian Mutu, Bogdan Mara, dar si altii din Liga I. Ea a intocmit un top al celor mai buni fotbalisti la pat, in care atacantul Yssouf Kone ocupa ultima pozitie, potrivit revistei Star.

 

Relatia dintre cei doi a avut loc de doi sau trei ani, povesteste jurnalista in revista. Ea a spune ca a vrut sa se razbune pe un alt barbat. "Eram foarte suparata pe un baiat si jurasem sa ma razbun, sa fac ceva ce nu facusem niciodată! Dragoste cu un negru! Desi folclorul spune ca barbatii de culoare sunt cei mai dotati, Kone nu m-a dat pe spate", a spus Ioana Popescu.

 

Ea spune ca atacantul CFR-ului nu prea stie sa sarute si ca in pat fotbalistul este timorat. "In pat, era un pic timorat, nehotarat, dar imi amintesc ca era si foarte tandru si bland. Nota 1 si locul 10", a spus Ioana Popescu. Ea a precizat insa ca atacantului nu i-ar strica "sa il mareasca un pic pe "Kone junior", macar cu vreo doi, trei centimetri".

 

Ziarista va publica saptamanal cate o experienta cu fotbalisti, in functie de topul 10 pe care l-a realizat.

 

Foto: telegraph.co.uk

Comentarii Facebook