Asta înseamnă talent și pasiune! Un tânăr cu trompeta lui a făcut ravagii într-un bar clujean - VIDEO


Tinerii studenți de la Academia de Muzică din Cluj-Napoca au făcut spectacol cum rar vezi într-un local din oraș. Folosind instrumentele expuse în bar și pe cele pe care studiază, trupa încropită pe loc și condusă de Eduar Sandu, la trompetă, a pus lumea pe jar.

Petrecerea ad-hoc a avut loc la un local de pe Bulevardul Eroilor, frecventat cei de la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”, dar și de studenții de la Teatru. 

Orchestra a cântat melodii de petrecere românești, dar s-a jucat și cu alte hituri internaționale. ”Vedeta” a fost trompetistul Eduard Sandu, din Botoșani, care urmează acum masterul la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” unde a terminat și studiile la nivel de licență.

Sandu a spus la final că vineri seara totul a fost o improvizație. ”Multe piese le-am auzit așa, de câteva ori, și am cântat după ureche”, a spus acesta. 

Imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare. Pasiunea pentru muzică se vede în ochii lui, iar martorii la reprezentația de vineri seara spun că acesta a cântat minim 3 ore, spre bucuria celor prezenți. 

Se pare că acesta a pus pe roate și o orchestră cu care face furori la evenimentele la care este invitat. Imaginile vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de nicio interpretare. 

Comentarii Facebook