Apocalipsa poate fi trăită şi online pe cele mai interesante site-uri


Internetul ne pregăteşte de Apocalipsă iar următoarele 3 site-uri ne pot învăţa cum să trăim sau cum să ne amuzăm pe seama Sfârşitului lumii.

Class 3 Outbreak - site-ul este unul interactiv şi îţi propune un scenariu în care omenirea va fi infestată cu un virus provocat de zombi iar pe fiecare continent vor fi înfiinţate comandamente de apărare în care internauţii îţi pot pune în aplicare strategiile de supravieţuire, în funcţie de comandamentele de urgenţă, potrivit provincianews.ro.

C3O foloseşte Google Maps şi permite utilizatorilor să-şi imagineze cele mai ferite zone de atacurile zombilor, iar gândul că Apocalipsa poate fi dominată îi amuză pe cei mai mulţi internauţi de pe Class 3 Outbreak.

Romantically Apocalyptic - site-ul a dezvoltat o lume postapocaliptică romantică, în episoade şi cu o grafică care prezintă lumea de după Apocalipsă şi aventurile unicilor doi supravieţuitori ai unui holocaust nuclear. În decursul vieţii postapocaliptice, supravieţuitorii vor fi supuşi la întâlniri periculoase cu extratereştri, zombi şi chiar cu paiajeni radioactivi şi utilizează locaţii reale.

Urban Explorers - site-ul este o reţea urbană dedicată ruinilor de după Apocalipsă şi este construit din imagini şi clipuri video ale clădirilor lăsate în paragină. Internauţii pot găsi clădiri pustiite, oraşe fantomă, precum şi orice alte structuri anterior locuite de oameni, o lume foarte reală, apocaliptică, uitată complet cu mult înainte de Sfârşitul Lumii.

Comentarii Facebook