Miercuri 24 Aprilie

Antena 1 primește o amendă imensă de la CNA din cauza jignirilor aduse concurentului gay de la X Factor


Ieșirile lui Cheloo în calitate de jurat X Factor nu au avut mari repercursiuni pentru postul de televiziune Antena 1, însă acum postul TV a primit o amendă de 10.000 de lei din partea CNA, din cauza jignirile pe care rapperul i le-a adresat unui concurent, pe motiv că acesta este gay.

Potrivit Asociaţiei Accept, în respectiva emisiune, "Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, în calitate de membru al juriului, a discreditat în mod public pe unul din concurenţi, din motive ce ţineau de orientarea sexuală a acestuia".

În cadrul ședinței CNA de marți, Cristina Trepcea, a propus ca Antena 1 sp fie amendată cu suma de 10.000 de lei, din cauza faptului că cei trei jurați reprezintă postul TV.

"Din construcţia emisiunii, cei trei reprezintă postul şi postul nu s-a sesizat în acest caz (...) Este un subiect atât de delicat. În astfel de situaţii în ţările calde curg scuzele postului (...). Nu am văzut aşa ceva, nu am văzut nicio poziţionare a postului (...) Suntem într-un moment în care în alte părţi lucrurile astea au fost rezolvate de o manieră extrem de elegantă şi cu faţa la drepturile omului", a spus Cristina Trepcea, potrivit realitatea.net.

Comentarii Facebook