Andreea Raicu e praf la gramatica: a scris "suptil" in loc de "subtil"


Andreea Raicu a scris un scurt comentariu dupa ce a vizionat discursului regelului Mihai, dar a reusit ca in cateva randuri sa "asasineze" gramatica limbii romane.

Comentariul a fost postat pe blogul vedetei Prima TV marti seara sub titlul "Discursul Regelui Mihai. Ce lectie!!!". Raicu a scris "suptil" in loc de "subtil".

Realiatorul TV B1, Radu Banciu, a facut-o praf Raicu: "Ea fost literalmente impresionata de discursul Regelui Mihai. Era extrem de emotionata, curgeau lacrimile pe tastatura, dar a reusit sa ne dea o adevarata lectie. Pe Andreea Raicu nu a impresionat-o Thailanda mai mult decat acest discurs al Regelui Mihai. Un discurs fin si suptil, asa se scrie cuvantul Subtil la Andreea Raicu. Eu cred ca la Andreea Raicu sunt mult mai multe cuvinte care incep cu 'supt'. Deci asta cu 'suptil' este o mostra. Cand esti toata ziua tentata sa spui, sa scrii cuvantul acesta, e normal sa-ti iasa. 'Supt' este un cuvant absolut indispensabil pentru Andreea Raicu. Blogul Andreei Raicu nu este citit de un intelectual asa ca marile gafe nu s-au modificat. A scris 'Majestatea sa', cu 's' mic. Bine ca nu a scris 'Majestatea s-a'".

Comentarii Facebook