Andreea Moldovan, fosta casnică de la Masterchef, a făcut furori printre noii concurenți VIDEO



Prezentă în postura de invitat special în cadrul concursului culinar Masterchef, fosta casnică Andreea Moldovan a făcut o impresie bună prin rândurile concurenților din acest sezon.

"Andreea este foarte buna, dar din filmarile de anul trecut parea ca este foarte rea. Si frumoasa, are picioare frumoase", crede Ana.

"Au fost amabili cu noi, chiar si Andreea", a declarat Traian. "Mi-am schimbat parerea despre Andreea. E bine sa nu judeci asa, numai de la televizor, omul", este el de parere acum.

Chefii i-au apreciat telentul culinar, în schimb nu s-au abținut de la micile înțepături verbale pentru limba ei ascuțită.

"Devii printesa deserturilor", a laudat-o Chef Florin Dumitrescu dupa ce a gustat desertul preparat de Andreea.

"Pe cat esti de rea de gura, pe atat esti de buna cand gatesti", a completat Chef Catalin Scarlatescu.

Andreea a povestit și despre cum i s-a schimbat viața după terminarea concursului Masterchef, dar și despre fetița ei, care a devenit micul său ajutor de bucătărie.

"In momentul de fata nu m-am angrenat in niciun job de restaurant de zi cu zi. Lucrez pe partea de consiliere, de implementare meniu, ceea ce este mai creativ decat sa faci acelasi lucru in fiecare zi", a povestit Andreea Moldovan.

"Fetita mea a inceput sa ma ajute in adevaratul sens al cuvantului. Are aproape 4 ani. Tine ea mixerul, bate ea ouale. Si imi spune tot timpul: "<Mami, mami sunt cel mai bun ajutor de bucatareasa.> Cand aude sunetul de ascutit de cutit, imi zice: < Ca laMasterchef>", a mai adăugat fost aconcurentă.

Vezi video AICI

Comentarii Facebook