Andreea Marin, săgeți către vedetele care recurg la operații estetice: Nu te pun în valoare, ci arată doar că ești disperată


Andreea Marin are o carieră de succes în televiziune, dar și o opinie foarte clară când vine vorba despre colegele de breaslă, care apelează excesiv la  serviciile medicilor esteticieni. 

Ajunsă la 47 de ani, Andreea pare să se simtă perfect în propria piele, fără intervenții invazive. De aceea nu le îndeamnă nici pe alte femei să recurgă la asemenea operații.

Eu am vrut să transmit un mesaj tuturor femeilor care, probabil, se privesc în oglindă sau în adâncul sufletului și își spun: Domnule, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, nu mai pot să am pretențiile alea de la 20 și…!

De ce nu!? E adevărat, ce nu trebuie să ai este mintea aceea sau imaturitatea care să-ți spună că trebuie să arăți ca la 20. Nu trebuie să arăți ca la 20 și nici nu mai încerca, nu îți mai face operații estetice care nu te pun în valoare, ci arată doar că ești disperată.

Fă-ți operații estetice, dacă vrei, fine, care să nu te modifice atât de mult încât să nu mai știi care îți e identitatea!”, a spus Andreea Marin în podcastul „Acasă La Măruță”.

Comentarii Facebook