Andreea de la Andre le atacă pe Delia și pe Andra: Le-am ”permis” să fie pe locul 1 în topuri


Andreea Bălan, de la trupa Andre, a spus că le-a permis artistelor numărul unu din România: Delia și Andra să fie pe locul 1 în topuri.

Andreea Bălan spune că le-a lăsat pe Delia și Andra să fie numărul 1 în topuri

Andreea Bălan spune că le-a făcut acest ”cadou” pentru că s-a prins că nu e tocmai bine să se lupte pentru prima poziție, de unde “picajul” poate fi adesea, abrupt.

Cea mai de preț lecție pe care am învățat-o este că, cu cât ești mai sus, căderea e mai abruptă! Dacă stai așa aproape de vârful muntelui, nu te mai dă jos nimeni. Și asta am făcut după ce am înțeles! Nu am mai luptat după aceea să fiu în vârf. Lasă să fie alții în vârf! Andra, mhm … să fie Delia, lasă!

Eu sunt acolo și stau bine acolo! Și așa pot să stau 30-40 de ani, deja au trecut 20”, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.

Andra, originară din Câmpia Turzii, este considerată cea mai bună voce a României, deci declarația este puțin forțată. Andreea Bălan, după destrpmarea trupei Andre, nu a mai avut niciun mare hit.

Andra s-a născut la Câmpia Turzii, într-o familie de cântăreți

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la concursul muzical difuzat de TVR, intitulat „Tip Top Minitop” - realizat de Oana Ionescu - în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu. După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să obțină unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arieșeană unde de această dată a câștigat primul loc. Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

În octombrie 2013, șlagărul Andrei, „K. la Meteo” în colaborare cu What's Up, a fost nominalizat la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards. Andra a scos noi hit-uri în aprilie, 2013 "Inevitabil va fi bine", în decembrie 2013 "Atâta timp cât mă iubești!" cu Marius Moga, în februarie 2014 cu Vunk "Numai la doi", în iulie 2014, cu Liviu Teodorescu "Așa e dragostea", în ianuarie 2015, cu Shift "Avioane de hârtie", în aprilie 2015, cu Proconsul și Ștefan Bănică "Aici cu mine", în mai 2015 "Falava", în iunie 2015, "Nebuni în noapte", în august 2015, "Niciodată nu spune niciodată", în februarie 2016, "Iubirea schimbă tot" și cel mai recent single, cu David Bisbal, "Without You", care a reușit să adune în 9 zile de la lansare peste 13 milioane de vizualizări.

Până în prezent artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate, vânzându-se în peste 500.000 de copii.

Delia Matache a studiat flautul și pianul

Delia s-a născut în data de 7 februarie 1982, în București. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut. Delia alege a-și continua studiile, urmând cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star, de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară. Delia mai are un frate, Eduard, și o soră Oana.

Ea s-a lansat cu hitul Vino la mine". ”Publicul era mult mai entuziasmat. La primele concerte eram foarte surprinsă că vine atâta lume, mai ales că eram o trupă la început. Mă miram că lumea reacționa bine, dar credeam că totul e o joacă”, a spus artista.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a. Alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick, cei doi au format trupa N&D, acesta fiind principalul compozitor al trupei. Cu N&D, Delia a cunoscut succesul la nivel național. Cei doi au lansat trei albume împreună, între 1999 și 2003, denumite "Altfel", "Face ce vreau" și "Nu e vina mea". Acestea au conținut single-uri care au rămas în topurile muzicale pentru mai mulți ani, incluzând hitul "Vino la mine".

Acum, Delia este una dintre cele mai mari vedete din România. 


Comentarii Facebook