Anamaria Prodan s-a afișat cu dricul prin oraș: „Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb”


Anamaria Prodan a încercat din nou să atragă atenția publicului său, de data aceasta vedeta s-a afișat alături de o limuzină funerară, pentru a anunța că s-a apucat de organizat înmormântări de lux.

După recenta despărțire de omul de afaceri Flavius Nedelea, agenta Anamaria Prodan s-a decis să se implice într-o nouă afacere, astfel că s-a decis să se implice în industria înmormântărilor de lux, împreună cu prietena sa Gabriela Lucuțar, supra-numită „Regina Întunericului”.

regina intunericului haha.jpg

Cele două s-au asociat, recent, pentru a promova firma de pompe funebre a Gabrielei și au achiziționat un dric cu lumini de discotecă pe tavan.

Pentru a-și etala noua lor achiziție, Anamaria Prodan alături de „Regina Întunericului” au ieșit prin oraș pentru o ședință foto cu dricul. Se pare că mașina poate fi închiriată, deopotrivă, la înmormântări, dar și la petreceri. 

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat impresara, pentru Click.ro.

Comentarii Facebook