Anamaria Prodan, indignată de acuzațiile că îl sărăcește pe Reghecampf: „El este, încă, familia noastră”


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Recent, instanța a decis ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf Junior. Impresara spune că, deocamdată, nu este în România și că a fost sunată de către avocatul ei și înștiințată cu privire la faptul că a câștigat procesul, însă susține că nu s-a interesat de suma exactă.

Laurențiu Reghecampf îl poate lua acasă la el pe fiul său și al Anamariei Prodan de două ori pe lună, la sfârșit de săptămână, așa cum a decis instanța. Impresara a dezvăluit că antrenorul s-a ”sărăcit” singur. Zice asta, deoarece în presa din România au apărut mai multe articole conform cărora impresara l-ar fi ”sărăcit” pe încă soțul ei și fostul ei partener de viață, însă Anamaria Prodan neagă toate aceste lucruri, scrie Spynews. 

„Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu. Fiecare om se sărăcește singur. Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf

În ceea ce privește pensia alimentară, conform legii, Laurențiu Reghecampf va plăti pentru fiul său suma de 500 de lei pe lună, sumă ce este raportată la salariul minim pe economie, deoarece nu mai avea loc de muncă atunci când s-a luat decizia. Laurențiu Reghecampf va antrena la Neftchi Baku. Antrenorul a plecat de la Universitatea Craiova la data de 12 iunie. Se spune că va încasa un salariu triplu, de aproximativ 40.000 de euro.

Comentarii Facebook