Ana Morodan, primele confesiuni după incidentul cu poliția! „Oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea”


Ana Morodan și-a făcut prima apariție de la incidentul din urmă cu o lună cu poliția. „Contesa digitală” a vorbit despre cele întâmplate, sentimentele care au încercat-o și despre ce urmează să facă acum. 

Influencerița a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi, despre perioada din ultima lună, în care a fost „pusă la zid” pentru acțiunile sale. 

Vedeta a recunoscut că a greșit, însă susține că ea nu e prima persoană care s-a urcat la volan sub efectul unor substanțe, dar faptul că e persoană publică i-a făcut pe ceilalți să ”o pună la zid”. Aceasta a mai precizat și faptul că atunci când ești persoană publică trebuie să-ți asumi și gloria, dar și căderea.

„Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public”, a spus Ana Morodan, în cadrul unei emisiuni Antena Stars.

Ana Morodan a mai precizat, în cadrul apariției televizate, că oricum s-ar mai fi apărat după acest incident nici nu mai conta pentru cineva. 

„Ce să mai zic: ‘nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău’. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a mai precizat influencerița.


Comentarii Facebook