Luni 19 Aprilie

AMI a avut COVID. Ce a spus artista despre boala și cât de tare s-a speriat


Ami a anunțat că a avut COVID-19. Artista a spus cum s-a simțit. Ami a glumit, dar a spus și că boala trebuie luată în serios.

Buna ziua tuturor! Vin cu știrile din ultima perioada în care am lipsit cu desăvârșire din lumea palpitantă a online-ului. Am fost confirmată pozitiv cu Covid-19. Cum? Rămâne o ENIGMĂ. În urma unor simptome acute de “chef de nimic” îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis: ce super. Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu, n-a fost deloc problematică- (stați liniștiți că nu-l laud și nici aplaud)..da’ să zicem că a fost blând cu mine.

O fi zis: asta e mica și a dracu’, îi dau o doza conform gabaritului, că altfel mă bate. A știut el ce-a știut! Norocul meu! Cele mai prezente simptome au fost de ușoara oboseală, chef de dormit, stat, lenevit, trândăvit, tolănit și alte corespondențe:)) M-am și întrebat: sigur ești tu, covidule?”, a le-a spus Ami internauților.

Ami susține că ”situația trebuie luată în serios”

Acum lăsând abordarea asta haioasa la o parte, făcând haz de “necazul” meu, categoric situația trebuie luată în serios, și nu încerc nicidecum să minimalizez efectele covidului! Știu că există cazuri grave si/sau care sunt suprapuse cu alte afecțiuni și automat cazurile devin mult mai dificile, iar persoanele care au trecut prin asta știu cel mai bine și n-am fost deloc indiferentă la suferința acestora.

Aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și mai ales de sănătatea mintală. E cea mai importantă! Protejați-vă în continuare și luați toate măsurile de siguranță. Încercați să va continuați viețile și să faceți pe cat posibil abstracție că se plimba un virus printre noi și gândiți-vă mai mult la voi, la fericire, liniște sufletească, bucurie, oameni dragi”, a mai spus Ami.

Comentarii Facebook