Joi 2 Februarie

Alina Ceușan și-a ”paralizat” fanii pe Instagram cu o fotografie din Maldive: Am crezut că e Shakira - FOTO


Vloggerița Alina Ceușan o duce foarte bine din punct de vedere profesional, iar acum se află cu familia în Maldive. 

Vedeta se află la Park Hyatt, pe insula Hadahaa din Maldive. Ea a postat o fotografie excelentă de pe plajă, iar fanii au înnebunit. Imaginea a adunat 25 de mii de aprecieri, iar comentariile sunt la superlativ. 

Alin Ceușan a năsut de curând, dar este într-o formă mai bună ca oricând. 

Vedetele din România, care fac bani din plasare de produse, așa cum face și Ceușan, au din acest an probleme cu ANAF -ul, care vrea să le fiscalizeze afacerile extrem de lucrative. 

În urmă cu 3 ani, pe un site național, a apărut informația că o postare pe Instagram ar fi taxată cu 1.500 de euro. 

”Am abordat-o de curând pe Alina Ceuşan pentru o serie de postări pentru nişte produse cosmetice. Nu voiam pe blog, ci doar pe conturile ei de socializare. Am primit răspunsul imediat. Costa, o postare, 1.500 de euro. Am rămas interzis”, scria wowbiz.ro.

Probabil că de atunci prețurile au crescut mult, mai ales că Ceușan are aproape un milion de fani pe Instagram. 

Vedeta a pornit de la Cluj, unde a absolvit Facultatea de Jurnalism, iar apoi s-a apucat de blogging, dar repede a deviat spre YouTube, Facebook și Instagram, pentru că promovările de produse și materialele video s-au viralizat mult mai bine, decât postările scrise. 

Alina Ceușan s-a și ”tunat” serios, fiind aproape de nerecunoscut față de tânăra care termina facultatea la Cluj. Vezi AICI imagini. 

309937615_624193236016092_2918979579432510597_n.jpg

Comentarii Facebook