Alin Oprea, solistul Talisman, s-a căsătorit în secret, la Cluj-Napoca, cu iubita lui Medana. Cum arată mireasa - FOTO


Alin Oprea (51 de ani), solistul trupei Talisman, a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit din nou, la numai 2 ani de la divorț, cu încântătoarea Medana.

Cei doi și-au unit destinele la Cluj, departe de ochii lumii, însoțiți numai de prietenii foarte buni. 

Nași au fost Axinte, alături de soția lui, și fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea și soțul ei. Cei doi miri au ales ziua de 13 decembrie, pentru că atunci este și ziua de naștere a tinerei.

Sunt la fel ca înainte! Nimic nu este schimbat. Alin m-a tratat și m-a considerat mereu soția lui, încă de la începutul relației noastre. Actul nu schimbă nimic, decât că purtăm amândoi același nume. Pe noi ne-a unit și ne unește în continuare iubirea, respectul și sentimentele frumoase avute unul pentru celălalt. Aceste ținute nu au fost alese de mult timp. Nici măcar nu am știut că le vom purta în ziua cununiei noastre. Le-am achiziționat din Paris și s-au potrivit foarte bine pentru acest eveniment”, a declarat Medana Oprea.

Nunta va avea loc în vara anului 2023, cu participarea celei de-a treia perechi de nași, Maria Dragomiroiu și soțul ei.

319847301_442474811427189_208145488407194603_n.jpg

Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple. Când eram copil, am avut un vis. Să devin muzician. De când am cunoscut-o pe Medana, am avut al doilea vis: să devină soția mea. Ambele visuri mi s-au materializat, așa că azi v-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție, Medana Oprea”, a scris Alin pe Facebook.

Alin Oprea s-a născut în 20 noiembrie 1971 la Turda. El a făcut parte din trupele rock din Cluj, “Alpha Rock”, “Compact“, Sin”, iar la București, din ”Sfinx Experience“. În 1996 înființează formatia Talisman împreuna cu alt interpret îndrăgit, Tavi Colen. Participarea la festivalul Om bun le-a deschis drumul spre celebritate.

Primul lor hit, ”Atat de singur” le-a adus vânzări record. Formația a colaborat apoi cu trupa Phoenix, Alin Oprea primind dreptul de a interpreta câteva dintre melodiile faimoasei trupe.

Începând cu anul 1999 Talisman a fost pe primele locuri în topurile românești, iar cei doi au avut concerte în țară și străinătate. Trupa s-a destrămat, iar Alin Oprea a ales o cariera sol.

Comentarii Facebook