Alexandru Andrieș cântă diseară la Cluj Blues Fest. Brunch cu marele artist. A vorbit despre tineri și muzică - VIDEO

 

Cunoscutul artist Alexandru Andrieș va cânta sâmbătă seara la Cluj Blues Fest, un eveniment de suflet, care a început vineri seara cu show -ul de excepție al lui A.G. Weinberger.

 

Sâmbătă dimineața, Alexandru Andrieș a participat la un brunch la Bistro wEBSite, unde a discutat cu presa și cu fanii. 

 

Sâmbătă seara, de la ora 19.30, urmează o nouă desfătare a simțurilor. Iubitorii blues -ului se vor putea bucura de interpretarea trioului Soul Serenade, o nouă și revigorantă interpretare acustică a direcției de „old time blues & jazz", care explorează idei și emoții prin cea mai pură formă a muzicii. Trupa compusă din Adelina Chivu (voce, kazoo, u-bass), Andrei Rotariu (voce, chitară, muzicuță și tamburină) și Codruț Andrei (mandolină) va purta publicul clujean de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite ale sudului american. 

 

Festivalul se va încheia cu concertul unuia dintre cei mai îndrăgiți muzicieni români - Alexandru Andrieș. O prezență inconfundabilă în peisajul muzical autohton, Andrieș revine pe scena clujeană la o distanță de trei ani de la ultimul său concert, alături de Sorin Romanescu (chitară), George Baicea (chitară), Berti Barbera (percuție) și Maria Ioana Mântulescu (backing vocalist). Muzicile sale care spun întotdeauna o poveste vor face cu siguranță din ultima seară a Cluj Blues Fest o întâlnire caldă, șăgalnică, de neuitat.

 

Ediția din acest an a Cluj Blues Fest este realizată cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și al companiei NTT DATA.

Comentarii Facebook