Alex Velea, declarație de război împotriva Iuliei Albu: ”O banuiesc Pe Iulia ca e travestit”


Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc, de această dată între Iulia Albu și cântărețul Alex Velea.

Fosta soție a designerului Mihai Albu a enervat de-a lungul timpului mai multe vedete din România din cauza criticilor sale vestimentare, însă de această dată se pare că și-a găsit nașul.

Recent vedeta a criticat stilul vestimentar pe care îl adoptă Alex Velea, spunând lucruri deloc măgulitoare la adresa artistului. Fashion-editorul spunând că acesta poartă și lanțuri de manelist.

În urma acestor declarații Velea a răbuzfnit și a lansat un atac extrem de dur la adresa Iuliei Albu și le-a promis fanilor că o să îi facă și o piesă: ”cred ca-i fac o piesa sa râdã Toata lumea de ea...sh-asha n-o haleshte Nimeni deci!!!o sa fac o mare bucurie:)”, iar acesta se pare că se ține și de cuvânt.

 

Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 camashi,da-i trebuiau camashi de Fortza/Critic "vestit",prea nesuferit/O banuiesc Pe Iulia ca e travestit/Vrea sa iasa din comun,Vrea sa iasa din banal/Da' ce vede in oglinda e un mic transsexual/Se da cu Smârcâz pe fatza,i-a ramas shi-n coltzu' gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Padurii!!!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Comentarii Facebook