Luni 24 Ianuarie

Alain Delon a prezentat la TIFF primul film produs chiar de el. Ce le-a transmis legendarul actor clujenilor VIDEOCelebrul actor francez Alain Delon a fost prezent, vineri seară, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde a avut loc debutul de gală al primului film produs, regizat și interpretat chiar de el, ”Afacerea Pigot”.

Peste 3.000 de cinefili s-au adunat în cendtul Clujului pentru a participa la eveniment, primindu-l pe actor cu ropote de aplauze.

Bună seara. Sunt foarte fericit să fiu aici şi am să vă spun de ce. Sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele. Filmul pe care-l veţi vedea se numeşte Afacerea Pigot, pentru cei care cunosc un pic de cinema e primul film pe care l-am produs, regizat şi interpretat”, a spus Alain Delon, potrivit Adevărul.

E important că azi ne putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri, l-am fi văzută într-o sală. Domnule director, mulţumesc că m-aţi invitat aici sunt fericit şi foarte bucuros. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi”, a mai spus Delon

Rog femeile să rămână pentru că trebuie să se ştie că nu sunt încă gay”, a încheiat actorul în aplauzele oamenilor.

Comentarii Facebook