Adidas și-a modificat magazinul de la Iulius Mall Cluj - FOTO

 

Adidas a inaugurat un nou concept de magazin la Iulius Mall Cluj. 

 

Clienții Iulius Mall Cluj pasionați de articole sportive sunt întâmpinați de magazinul adidas într-o locație mai spațioasă și cu un nou design. Brandul adidas, unul dintre liderii mondiali ai industriei de echipamente sportive, a inaugurat un nou concept de magazin în Iulius Mall Cluj, Home Court. Magazinul este situat la primul etaj al mall-ului și are o suprafață de 270 mp. 

 

Home Court celebrează moștenirea sportivă a brandului și aduce consumatorilor o experiență unică de shopping. Fiecare element din magazin face referire la sport, de la materialele utilizate, la inspirația pentru design sau la instrumentele prin care se comunică mesajele adidas. În noul magazin adidas Home Court din Iulius Mall Cluj sunt prezente cele mai recente articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de sezon, atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii. Atleții cu un stil de viață activ vor găsi produse tehnice pentru alergare, fotbal, training sau baschet din gama adidas Sport Performance, iar cei în pas cu ultimele tendințe ale modei vor avea la dispoziție colecțiile Originals, ce oferă o interpretare a stilului sport în articolele de stradă. 

 

Printre colecțiile prezente în magazin se numără colaborări cu designeri prestigioși, precum Stella McCartney sau Nigo, și vedete internaționale, așa cum sunt Rita Ora sau Pharrell Williams, dar și colecții consacrate adidas: Superstar, Tubular sau Star Wars pentru copii.

 

Cu o mare pasiune pentru tehnologie și design, adidas aduce inovație cu fiecare produs lansat și continuă misiunea de a ajuta sportivii să atingă cele mai înalte cote ale performanței. adidas a fost fondat în 1949 de către Adolf Dassler, de unde și numele celebrului brand cu cele trei dungi emblematice.

Comentarii Facebook