A apărut filmulețul Cîțu – Joker, după varianta Superman – Cîțu: „E nevoie din când, în când, de control medical” - VIDEO


Pe net a apărut un filmuleț reprezentându-l pe Florin Cîțu în rolul Joker, de această dată în rol de personaj negativ, după ce premierul a postat joi pe Instagram un film care în prezintă în rolul salvatorului Superman.

Personajul din filmul Joker, în regia lui Todd Phillips, este un individ ignorat de societate, care intră într-o spirală a violenței și ajunge în cele din urmă la crimă în numele unei revoluții.

Florin Cîțu, în rolul de Joker: „E nevoie de control”

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, l-a ironizat pe Facebook pe Florin Cîțu, după ce premierul a postat pe contul de Instagram un filmuleț în care apare în ipostază de Superman. Dîncu a apreciat că: „E nevoie, din când, în când, de control medical”.

Postat cu titlul „Tehnologia asta” și un emoticon, filmulețul – un trucaj animat – îl prezintă pe Florin Cîțu performând acțiuni spectaculoase de salvare.

Clipul a fost postat după ce Florin Cîțu a fost salvat de moțiunea de cenzură prin votul PSD, PNL și UDMR, care au amânat moțiunea până la o decizie a CCR pe sesizarea depusă chiar de premier.

Comentarii Facebook