50.000 de ardeleni la Iulius Mall Cluj de Valentine`s Day (P) - FOTO

 

Valentine`s Day, cea mai romantică zi din an a fost sărbătorită de peste 50.000 de ardeleni la Iulius Mall Cluj. 

 

Concertul Andra, târgul de cadouri, concursurile haioase şi premiile romantice au fost momentele surpriză pregătite de îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber pentru Valentine`s Day.

 

Atmosfera romantică a plutit în aer la Iulius Mall Cluj. De Valentine`s Day, clienţii mall-ului au petrecut o seară de neuitat, în compania persoanelor iubite. Pasiunea cuplurilor a fost răsplătită în cadrul concursurilor haioase, iar peste 200 de perechi convinse că au găsit jumătatea şi-au oficializat iubirea, fiind declaraţi căsătoriţi pentru o zi, chiar de Cupidon.

 

Cei care au dorit să păstreze o amintire de la sărbătoarea dragostei s-au putut fotografia în photo corner-ul „I Love Cluj”. În plus, Iulius Mall a oferit 300 de tricouri personalizate, astfel încât cuplurile să îşi declare iubirea prin „Love Stamps”.

 

Invitata specială a serii a fost Andra, care a încântat publicul cu un concert romantic, dedicat amorezilor. Aceştia au fredonat alături de îndrăgita cântăreaţă cele mai frumoase melodii de dragoste, făcând declaraţii pentru sufletul lor pereche.

 

Tot de Ziua Îndrăgostiţilor a fost desemnat şi norocosul campaniei ”Wild Love in Africa”.  Voicu Ciceu, de 33 de ani, a fost ales, prin tragere la sorţi, marele câştigător al unui safari pe fascinantul continent african, alături de perechea sa.

 

Valentine`s Day a fost cu noroc şi pentru Popescu Iulia, câştigătoarea concursului ”Inima Clujului bate la Iulius Mall”, de pe pagina de Facebook. Fotografia ei a fost cea mai votată şi astfel, alături de persoana iubită, va petrece un week-end de relaxare la Salute Per Aqua SPA de la CITY Plaza, hotel de 5 stele din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook