4 motive pentru care sa nu mergi machiata la sala


Femeile sunt sfatuite ca atunci cand merg la sala sa nu se machieze, deoarece tenul le poate fi iritat si astfel apar cosurile.

1. In momentul in care faci efort transpiri si organismul se detoxifiaza natural. Daca mergi la sala machiata cu font de ten si pudra blochezi porii prin care ies toxinele. Renuntand la machiaj toxinele sunt eliminate, iar pielea va arata mult mai bine.

2. Al doilea motiv sa nu mergi la sala machiata ar fi ca transpirand se deschid porii si astfel machiajul iti va intra in piele. Rezultatul va fi unul nesatisfacator: pori blocati, cosuri si puncte negre.

3. Intotdeauna trebuie sa te gandesti ca mergand la sala si transpirand te vei sterge mereu pe fata sau iti vei tampona zonele transpirate. Daca porti machiaj vei transfera pe prosop fondul de ten sau pudra si astfel prosopul tau va arata inestetic. Plus ca si fata ta va fi patata.

4. Este bine ca tenul sa poata respira macar in timp antrenamentului, mai ales ca la sala nu machiajul este lucrul cel mai important, ci exercitiile fizice.

Comentarii Facebook