Top 10 plaje care iti taie rasuflarea! Vezi locurile in care orice om de pe planeta ar vrea sa ajunga macar o data in viata! FOTO

Top 10 plaje care iti taie rasuflarea. Sunt 10 locuri in care daca nu vei ajunge niciodata, iti doresti macar sa vezi poze de acolo. Totul arata de parca sunt imagini decupate dintr-o revista.

1. Fernando De Noronha, Brazil

 

Fernando De Noronha, este  un arhipelag de 21 de insule si insulite în Oceanul Atlantic, la 220 mile marine de Coasta Braziliana. Probabil aici sunt cele mai frumoase plaje din lume, de care oameni stiu putini oameni. Fernando De Noronha face parte din Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind "cel mai frumos parc marin din lume"

 

 

 

2.Maldive

 

Cele mai calme plaje  din lume. Frumose, linistite, moderne si retrase. Amestec foarte rar intalnit pe plajele din lume. Bine ati venit in Maldive!

 

3. Anguilla

 

Plasarea pe primul loc in Topul celor mai frumoase plaje din lume in 2005 realizat de Discovery Travel Channel, a avut desigur sens. Anguilla le are pe toate. Liniste, viata curata, moderna, completata cu mici insule, care arata adevarata viata din  "Caraibe".

 

 

 

 

4. Boracay, Philippines

 

 

Boracay este o insula in Filipine, situata la aproximativ 200 de mile sud de Manila si 2 Km de varful nord-vest a insulei Panay in regiunea Visayas din Filipine. In 1990, a fost aleasa de Manualul Plaja Tropicala BMW ca fiind  una dintre cele mai bune plaje din lume. In 1996, publicatia britanica TV Quick, a desemnat-o din nou Plaja tropicala numarul 1 in lume. 

 

5. Horseshoe Bay, Insulele Bermude

 Insulele Bermude sunt unul dintre cele mai scumpe locuri pentru plaja din lume. Dar asta nu impiedica miile de turisti sa vina sa le viziteze in fiecare an. Vremea prietenosa, calma , apa cristalina si nisipul roz fac Horseshoey Bay aproape de neegalat.

 


 

 

6. Kondoi, Coral Beach Okinawa, Japonia

Okinawa este insula cea mai sigura din lume. Usile nu sunt niciodata inchise aici. Trei dintre cei mai batrani oameni din lume traiesc aici. Atmosfera este una relaxata, caracteristica zonelor rurale japoneze, combinate cu plaje frumoase. Magnific! Doar la un lucru trebuie sa fiti atenti: locul este unul foarte scump.


 

7. Beach, Hawaii

Plaja nu este atat de mare, dar are cele mai curate si mai clare ape din lume. 

 

 

 

8. Mnemba Lodge, Tanzania

Cele mai frumoase plaje de pe continentul african, desi nu se afla in partea continentala a Africii. Sa ajungeti la aceasta plaja nu este usor, dar dupa ce ati ajuns totul pare extraordinar: nisip alb, loc minunat pentru relaxare si plaja foarte frumoasa.

 

9. Tulum Beach, Mexic

Una dintre primele  statiuni din Mexic. Poate ca in urma cu multi ani, a fost folosita si de Mayasi ca o statiune. Daca ati visat vreodata sa stati pe o plaja cu nisip alb si sa va relaxati avand in spate o piramida mayasa, atunci aici visul poate deveni realitate.


 

 

10. Tortola Smuggler' s Cove, British Virgin Islands

 

Smugglers Cove este un loc fantastic, o plaja cu nisip alb, curat, atmosfera linistita, o priveliste uimitoare. Totul in jur arata ca niste coperti de revista, nimic nu este, insa, "prelucrat" in Photoshop.
Nu exista niciun salvamar, asa ca intotdeauna inotati pe propriul risc.
 

 

 


Comentarii Facebook