1 like= un sejur de vis pentru doua persoane in Austria! Concursul care te duce o saptamana la schi in Alpi

Blitz Imobiliare te trimite intr-un sejur de vis in Austria la schi. Participa la concursul organizat pe pagina de Facebook a Blitz Imobiliare si vei putea castiga o saptamana de vacanta in luna decembrie pentru doua persoane in Austria.

 

Urmareste sectiunea de ,,Top Fans,, din cadrul Facebook.
Esti pozitionat in functie de 3 criterii:

1. Ofera-ne un LIKE

2. Contribuie cu posturi adevarate, comenturi si like-uri

3. Primesti puncte pentru calitatea participarii tale.

 

Concursul se intinde pe perioada 23.09.2011-30.11.2011
Clasamentul ,,Top Fans,, se reseteaza la sfarsitul fiecarei luni calendaristice.
Anterior resetarii contorului vor fi prezentate  statisticile si pozitionarea fanilor in cadrul Top Fans.
Castigator va fi desemnat, Fan-ul care aduna cele mai multe puncte pana la finalul perioadei de concurs.

Cum functioneaza sistemul de puncte ,,Top Fans,, ?

Post-uri, comment-uri, si like-uri fiecare valoreaza cate 1 punct. Dar nu incerca doar sa creezi cat mai multe post-uri si comment-uri. Punctajul se calculeaza in functie de calitatea participarii tale. O activitate cat mai calitativa (comment-uri pe subiect si activitati in comunitate, impartasirea informatiei catre cat mai multi prieteni) va castiga puncte in plus. O activitate mai slab calitativa (comment-uri pe langa subiect sau spam-uri) va aduce mai putine puncte.. O activitate consistenta in timp este mai valoroasa decat efectuarea in mod repetat a aceleasi actiuni, de exemplu dand like-uri la fiecare post.

Cate punte castigi?

Cand postezi comment-uri sau dai like-uri, o sa te anuntam imediat cate puncte ai castigat. Dar tine minte ca acele puncte vor creste daca prietenii tai vor activa si ei cu tine la actiunile tale . Pe de alta parte daca activitatile tale sunt repetitive si pe langa subiect ele vor valora mai putin fata de celelate.

Primesc puncte daca postez direct pe pagina de Facebook?

Desigur! Dar scorul tau va fi updatat a doua zi.

Detalii suplimentare la office@blitz-imobiliare.ro sau 0371-080508

 

 

Premiu: Sejur bonus Austria pentru doua persoane Image1

Relaxare in natura, delectarea tuturor simturilor sau trairea de experiente unice - Austria ofera cadrul optim pentru o vacanta plina de aventuri si relaxare . Este una din putinele tari din Europa care ofera o diversitate atat de mare a formelor de relief pe o suprafata atat de mica. Munti impunatori si campii intinse, paduri verzi dese si lacuri calde cu o calitate exceptionala a apei se afla in Austria una langa cealalta. Bai termale de renume mondial, resorturi de ski de mare clasa, orase ce ofera vaste posibilitati culturale si cotidiene, totul confera acestei tari statut privilegiat in alegerea unui sejur turistic de neuitat!

Informatii despre regiunea KAPRUN

Zona Zell am See - Kaprun este cea mai populara zona de schi din Austria si se desfasoara la poalele varfului Kitzstenhorn, fiind prima statiune cu domeniu schiabil pe ghetar cu sporturi ce se pot practica tot timpul anului. In perioada iernii lacul Zell este inghetat si poate fi traversat fara probleme, putandu-se practica si activitati precum patinaj sau curling. Zona este recomandata tuturor pasionatilor de schi, indiferent de nivelul de pregatire.

Image2 Image3

 

Shopping si vizita la Salzburg

Unul dintre cele mai mari centre culturale europene, Salzburg isi uimeste vizitatorii la tot pasul: alei pitoresti ce impanzesc centrul vechi, biserici, renumita cetate, peisajul inconjurator sunt doar o parte din bogatiile turistice si culturale ale orasului. Sa nu uitam ca Salzburg este un oras al muzicii (orasul natal al lui Mozart), al festivalurilor, dar si al cladirilor construite in stil baroc, italian si nu in ultimul rand un centru cultural si educational.

Turistii veniti in sezonul rece se pot bucura de un vin fiert la numeroasele terase in aer liber , improvizate cu ocazia Targului de Craciun sau pot beneficia de atractivele oferte promotionale la shopping.

Image4 Relaxare si rasfat la Tauern Spa

http://www.tauernspakaprun.com Image5

 

Oferta cazare Sportpension Trauner , Kaprun
Perioada: 17.12-24.12.2011
Regim de masa: demipensiune

Descriere Hotel
Acest hotel este localizat in centrul localitatii Kaprun si ofera o atmosfera primitoare.
Servicii: receptie, Stuberl, depozit de echipamente, sala de mese, parcare inclusa.
Wellness: sala de fitness, sauna (gratuit), solar si tratament cu infrarosu - contra cost
Cazare: fiecare camera este dotata cu cada sau dus/wc, unele cu bacon, radio, telefon, TV cablu
Servicii de masa: demipensiune cu mic dejun cu bufet suedez, cina cu 4 feluri principale, bar de salate. Cina festiva de Craciun si Revelion nu sunt incluse.
Animale de companie: se accepta, gratuit
Patut, scaun pentru copii: gratuit
Parcare: gratuit
Cea mai apropiata partie/instalatie: Kitzsteinhorn 4 km, Skibus la 30 m

Image6


* Taxa de statiune este inclusa.
* Voucherul de SPA este inclus.
* Transportul nu este asigurat.

 

 

Comentarii Facebook