Miercuri 6 Iulie

Violonistul David Garret și-a reprogramat concertul pe care urma să-l susțină la Cluj-Napoca pentru 2022


Concertele pe care violonistul David Garret urma să le susțină anul acesta la București și Cluj-Napoca au fost reprogramate pentru 2022.

Concertele violonistului în România, amânate pentru a doua oară

În august 2020, cele două show-uri din turneul „Unlimited Live” de la București și Cluj-Napoca au fost mutate pe 26 octombrie, respectiv 29 octombrie 2021.

Acum ele vor fi incluse în seria „Alive” și sunt programate să aibă loc în luna mai a anului viitor, au anunțat miercuri organizatorii.

Concertele vor avea loc pe 17 mai 2022, la Sala Palatului din București, și pe 20 mai 2022, la BT Arena din Cluj-Napoca, ambele de la ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de loc.

Cei care au cumpărat biletele pentru concertele „Unlimited Live” din luna octombrie 2021, trebuie să știe că acestea rămân valabile și vor putea fi folosite pentru concertele „Alive” din mai 2022.

Așteptam cu nerăbdare să concertez din nou anul acesta, însă, din păcate, nu va fi posibil. Oricât de mult mă întristează acest lucru, privesc înainte cu optimism și sunt foarte bucuros că anul viitor voi putea să vă prezint noul meu show „Alive” - abia aștept! Vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși, astfel încât să ne putem bucura împreună de concertele din 2022. Sunt nerăbdător să vă revăd pe toți”, a transmis David Garret.

El a vorbit despre concertul „Alive”, explicând că este dedicat suferinței suportate în ultimele luni, de când cu pandemia de COVID:

Alive îmbină o mulțime de emoții și stări de spirit, dar în primul rând aprinde dorința de a trăi, de a reveni în cele din urmă la viața noastră de altădată. De aceea am creat un repertoriu plin de speranță, dar care reflectă și durerea pe care am simțit-o cu toții în ultimele luni. Sunt cântece care inspiră la pofta de viață, pline de energie și emoții.

Cel mai recent turneu al violonistului David Garret, „Unlimited Live”, a marcat împlinirea a 10 ani de concerte în stilul crossover, a fost aplaudat de peste 200.000 de fani. Seria a fost întreruptă din cauza pandemiei.

Cel mai recent, muzicianul german a concertat la București în anul 2018.

Anul viitor, el va prezenta noi piese din muzica pop și clasică și aranjamente muzicale inedite. Din repertoriul său fac parte, între altele, „Purple Rain”, „Smells Like Teen Spirit”, „Nothing Else Matters”, „November Rain”, noi adaptări ale unora ca „Viva la Vida” și „Hey Jude”, precum și interpretări din muzica clasică, precum „Simfonia a 5-a” de Beethoven și „Clair de Lune” a lui Debussy.


Comentarii Facebook