Luni 2 August

TIFF Florești: Filmele de la Festivalul de Film Transilvania vor rula și la Florești în 2021


Filmele de la TIFF vor rula și la Florești în 2021, în cadrul unui eveniment neașteptat. TIFF Florești va oferi oamenilor șansa de a se bucura de o vară cu filme, în Parcul Poligon.

Floreștiul se transformă într-o localitate modernă. Un element important prin care o societate se modernizează este arta și cultura.

Cu bucurie vă anunț că în cursul zilei de azi am convocat, pentru luni, o ședința extraordinară a Consiliului Local în care vom supune la vot desfășurarea  Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) în Floresti între 23 iulie și 1 august 2021.

Dacă până acum cinefilii din comunitatea Floreștiului și-au arătat interesul pentru filmul de artă participând la proiecții și evenimente din festival în alte locații, consider că este momentul să organizăm o scenă de proiecție și în mijlocul comunității noastre. 

TIFF va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură chiar în Florești. Reprezentațiile vor avea loc în Parcul Poligon”, a explicat primarul Bogdan Pivariu.

TIFF este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România și este considerat unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din întreaga regiune.

Comentarii Facebook