S-a stins din viață Leluț Vasilescu, toboșarul formației Compact. Clujeanul a fost 40 de ani alături de trupa sa de suflet


Unul dintre membrii fondatori ai formației „Compact”, Leluț Vasilescu, a murit, vineri, 24 iunie. 

Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeaşi cameră, am cântat mii de spectacole împreună... acum simt un gol în suflet, dar sunt liniştit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten LELUŢ VASILESCU, drum bun!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a trupei „Compact B”

lelut vasilescu.PNG

De asemenea, primarul municipiului Câmpia Turzii, al cărui cetățean de onoare a fost regretatul muzician, a transmis un mesaj de condoleanțe.

Am aflat cu profundă tristeţe despre trecerea la cele veşnice a unui om extraordinar şi un muzician desăvârşit, prietenul meu, Leluţ Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluţ Vasilescu a avut o carieră de succes şi o viaţă frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generaţii întregi le-au fredonat şi de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!”, a transmis primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin  Lojigan. 

compact b.jpg

Cetăţean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluţ Vasilescu a promovat, cu drag şi mândrie, oraşul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată”, a mai transmis acesta. 

Drum lin spre cer, Leluț Vasilescu!


Comentarii Facebook