Miercuri 24 Aprilie

Clujul va avea un festival de rock în luna iulie 2022


Festivalul Rock the Camp va avea loc în perioada 8-10 iulie 2022,  la Cluj, în campingul ElDorado din Gilău. 

La ediția din acest an vor cânta trupele Compact, Luna Amară, ALTAR, Speak Floyd, C.A.S.H., alături de Monday Shadows, Voices of Silence, Konthrast, Wild Angels, Front. 

În cadrul festivalului vor avea loc diferite manifestări culturale, ateliere și activități pentru toate vârstele și gusturile, iar evenimentul va culmina cu mega-concerte, marcat de celebrări, lansări și premiere de neratat. Printre acestea se numără: ateliere de muzică, de improvizație, de teatru, jocuri. 

Abonamentele și biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și în Rețeaua iabilet.ro/retea.

”ROCK THE CAMP” este un festival, un eveniment cultural de muzică rock/ metal, desfășurat într-un cadru primitor, aproape de natură. Însă, totodată, mult mai mult de-atât. „ROCK THE CAMP” e comunitate, e spirit liber și familie, e râs sincer între prieteni și amintiri de preț, împărtășite. E liantul între nou și consacrat, între liniște și o doză sănătoasă de nebunie, e un spațiu sigur de exprimare și comuniunea unor generații legate de muzică, respect și valori comune. 

Evenimentul dorește să ne reunească, după această lungă și inconfortabilă pauză pentru noi toți, iubitorii muzicii rock din Transilvania, și nu numai. Spațiul unde să îți poți aduce cu drag familia, prietenii și chiar să le faci cunoștință celor mai tineri cu muzica ce unește oameni, ce naște idei și noi relații. 

Comentarii Facebook