Duminica 28 Aprilie

Cluj Folk Fest a pus în vânzare abonamente EARLY BIRD pentru ediția a treia! Cântă Florin Chilian, Dinu Olărașu și clujenii de la Semnal M


Organizatorii festivalului Cluj Folk Fest au pus în vânzare abonamentele de tip EARLY BIRD (la preț redus) pentru ediția a treia, care va avea loc în perioada 8-9 septembrie 2023, la Camping Colina, o locație superbă, la capătul cartierului Mănăștur, foarte potrivit pentru acest tip de festival.

Artiștii care vor urca pe scena ediției de anul acesta sunt: Teodora Iacob și Whites Notes (Cluj-Napoca), Daniel Făt, Semnal M (variantă acustică), trupa Sunt un frate tînăr  (Teo Boar, Dorin Andone, Vlady Cnejevici) cu un show in memoriam Florian Pittiș cu hiturile Pasărea Colibri și renumitul folkist Florin Chilian, toți în 8 septembrie.

În 9 septembrie vor concerta Ana Maria Ivan (câștigătoarea Concursului Național de Talente de la Cluj Folk Fest 2022), Zoltan Butuc, clujeanul Adrian Sărmășan, folkistul veteran Cristian Buică și renumitul Dinu Olărașu.

De asemenea, pasionații de folk vor avea ocazia să participe și la un Concurs Național de Talente în a doua zi de festival, pe 9 septembrie, dotat cu premii în bani, iar la finalul căruia marele câștigător va avea șansa să ofere un recital pe scena ediției viitoare  Cluj Folk Fest.

Festivalul propune o serie de discuții Folk Talks cu invitați ai festivalului a căror nume vor fi anunțate și diverse activități de tip camping pe care le vom comunica în perioada imediat următoare.

Prețul abonamentelor EARLY BIRD este de 149 de lei. 

Acestea pot fi achiziționate prin intermediul platformei Ambilet.ro, accesând acest link: https://shorturl.at/tABEG

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).  Pentru rezervare le rugăm sa ne contacteze la adresa de email: clujfolkfest@gmail.com.

DESPRE Cluj folk Fest

Cluj Folk Fest este un festival  înființat acum trei ani cu scopul promovării acestui gen muzical și al artiștilor care cântă muzică live dar și pentru promovarea de valori pozitive în comunitate cum ar fi apropierea de natură. Festivalul a găzduit până acum două ediții indoor cu 25 de concerte cu artiști naționali cunoscuți și a organizat un Concurs Național de Talente, lucru care va continua și în acest an. 

Parteneri instituționali: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj 

Partener principal: Elbi Energy Project 

Parteneri: AGO Proiect Engineering, Farmec, Ev Connect, PMA, West City Hotel, Cora

Bilete pe: ambilet.ro

Parteneri media: Rock FM, Visit Cluj, Stiri de Cluj, Eclujeanul, Clujul Cultural, Clujust, Curierul de Cluj, Apuseni.info

WhatsApp Image 2023-08-16 at 16.52.39.jpeg

Comentarii Facebook