Acuzație gravă la adresa vicepremierului liviu Dragnea: ”Îmi spusese să dau la o firmă 74 de miliarde” VIDEO




Președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, a făcut o serie de acuzații foarte grave la adresa vicepremierului Liviu Dragnea, susținând că acesta i-ar fi cerut să redirecționeze 7,4 milioane de lei către o anumită firmă.

În cadrul unei emisiuni electorale din cadrul campaniei pentru alegerile Europarlamentare, de la postul local TVM Piatra Neamț, Tărâță a precizat că Dragnea i-ar fi cerut să încalce criteriile legale la împărţirea fondurilor Planului Naţional de Dezvoltare Locală, și să dea 7,4 milioane de lei (74 de miliarde de lei vechi - n.red) spre o anumită firmă.

Aţi văzut şi la împărţirea banilor prin HG 28… Chiar dacă Dragnea o vrut altceva, eu n-am pus decât şablonul normelor de aplicare a Hotărârii de Guvern numărul 28 şi indiferent cine mă ruga, nu semnez pentru nimic în lume, că nu dă socoteală Dragnea. Semnează preşedintele Consiliului Judeţean care e ordonator de credite… Îmi spune domnul Dragnea, domnule, că aţi greşit, de la birou la el, că am greşit cu 93 de lei. Nu-i nimic, o să plătesc eu 93 de lei dacă asta-i greşeala. Şi vine şi le spune primarilor, după aceea, domnule, că domnul Tărâţă nu mă ascultă. Păi, dar ce să ascult? Să ascult că îmi spusese să dau la o firmă 74 de miliarde?… Eu nu-s bătut în cuie la Consiliul Judeţean şi nici el la Ministerul Dezvoltării!”, declara președintele CJ Neamț în emisiunea televizată.

Culiță Tărâță este președintele organizației județene a partidului UNPR, aliat al Partidului Social Democrat.

Informațiile au apărut într-un articol publicat pe blogul jurnalistului nemțean Daniel Vinca

Comentarii Facebook