Schimbare BOMBĂ la CFR. Andone este înlocuit de Reja


Ioan Andone pleacă oficial, miercuri, de la echipa CFR, la Rapid. Acesta va fi înlocuit de italianul Edoardo Reja.

Patronul Arpad Paszkany şi preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, au negociat cu italianul Edoardo Reja (67 de ani), să antreneze echipa din Gruia după ce Andone nu a mai putut fi salvat de egalul de marţi seara cu Galata, informează prosport.ro.

Reja a antrenat ultima dată echipa italiană Lazio Roma, pe care a adus-o până pe locul patru în campionatul din Italia. Acesta a mai antrenat în cariera sa, la echipele Treviso, Mestre, Varese, Pescara, Cosenza, Hellas Verona, Bologna, US Lecce, Brescia, AC Torino, Vicenza, Genoa, Catania, Cagliari, SSC Napoli şi Hajduk Split. Reja a ajuns marţi seară la Cluj iar de astăzi va începe primul antreanament. Obiectivele principale ale noului antrenor, sunt ocuparea unei poziţii de cupă europeană în Liga I şi calificarea în primăvara UEFA Champions League.

Andone este ofertat deja de Rapid, unde a mai antrenat în 2010, pentru doar două luni. Acesta urmează doar să-şi mai prezinte demisia oficială de la echipa clujeană ca apoi să pună la punct detaliile contractuale cu George Copos.

Comentarii Facebook