Schi la Șuior! SUPEROFERTA iernii 2015: 799 lei- 5 zile cazare, masă și schi nelimitat- FOTO

Stațiunea Șuior, județul Maramureș, este o destinație excelentă pentru practicanții sporturilor de iarnă. Ofertele existente sunt pe placul tuturor, atât ca prețuri, cât și ca dificultate a pârtiilor.

 

Greutatea traseelor este medie, dar sunt și porțiuni pe care schiorii dedicați pot să guste din plin adrenalina. Pe de altă parte, sunt și pârtii moderate ca dificultate unde toată lumea se poate bucura de frumuseștea iernii. Toți schiorii apreciază, însă, faptul că pârtiile de la Șuior sunt largi și se aseamănă cu cele din  Austria. 

 

Administratorii domeniului de schi din Maramureș se laudă cu acest lucru, faptul că pârtiile oferă spațiu pentru practicarea cu lejeritate a schiului, dar au venit și cu o ofertă imbatabilă pentru iubitorii sportului de iarnă. Pachetul oferit schiorilor bate orice ofertă din Austria: 4 nopți/cinci zile costă 799 de lei, iar în acești bani sunt incluse cazarea, masa și schi nelimitat. 

 

Pachetul conține cazare cu mic dejun în cameră dublă la hotel de trei stele, cină cu meniu prestabilit (gustare caldă, preparat de bază, desert și apă minerală / plată). Cel mai important este skipass -ul nelimitat. 

 

Cei care cumpără acest pachet mai primesc și o serie de reduceri: 30% la închirierea echipamentelor de schi sau snowboard, reducere de 25% pentru lecțiile de schi, 1 oră tubing pe zi, acces gratuit la cetrul SPA: jacuzzi, saună, sală de fitness, biliard, tenis de masă și darts. 

 

Sejurul pentru această ofertă începe luni și se termină vineri. Stațiunea Șuior prezintă și alte oferte imbatabile, pe care le puteți consulta AICI.

 

 

 

 

 

Șuiorul este prin excelență o stațiune montană de iarnă, care se remarcă mai ales prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor, specifice acestui anotimp. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porțiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte și senzația permanentă pentru schiori de noutate și adrenalină.

 

Fără falsă modestie vă putem garanta că la ȘUIOR veți întâlni cele mai bune pârtii din zonă. Schiorii din România şi nu numai, aflaţi în căutarea unor pârtii de schi în Maramureş, sunt invitaţi să schieze la Turist Şuior”, precizează administratorii pârtiilor.

Comentarii Facebook