Miercuri 24 Aprilie

Oficiali ai U Cluj au fost bătuți de suporterii CFR Cluj

 

Suporterii CFR Cluj au agresat la începutul meciului de miercuri seara doi oficiali al Universității Cluj. 

 

Este vorba despre Radu Răcăşan, angajat la departamentul de vânzări al U Cluj, împreună cu iubita acestuia, dar și Radu Birtoceanu, scrie știridesport.ro.

 

Noi am venit cu maşina de la gară, am parcat pe strada Suceava. Am urcat în sus şi ne-am întâlnit cu jandarmi care ne-au indicat pe ce stradă să o luăm, unde era acces pentru fanii lui "U". Nu am mai apucat să ajungem la acest acces pentru că ne-am intersectat cu o serie de fani turbulenţi ai lui CFR. A fost înconjuraţi practic. Eu eram îmbrăcat în ţinută oficială a lui "U", aşă că am scăpat ieftin, mi-au smuls doar eşarfa cu "U" pe care o aveam. Dar colegul meu şi prietena lui au fost bătuţi de fanii lui CFR. Au primit pumni pentru că nu au dorit să îşi dea jos eşarfele. Ce e grav şi inimaginabil este că au lovit-o şi pe fată, asta e inuman. Dacă nu veneau jandarmi cred că o păţeam şi mai rău”, a declarat Radu Birtoceanu, conform sursei citate. 

 

Oficialii U Cluj agresați de suporterii CFR Cluj se gândesc să depună plângeri.

 

Acestea nu au fost singurele incidente de la meciul CFR Cluj - U Cluj. Un suporter al echipei gazde, profesorul universitar Istvan Pasztori-Kupan a declarat că el și fiul său au fost bătuți de suporterii U Cluj.

 

Suporterii U Cluj au lovit un copil de 9 ani și un profesor universitar, suporteri ai CFR Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook