Ionut Badea, dat afara si reprimit de Florian Walter: "Sunt mai fericit acum, decat in noiembrie 2010 cand am semnat contractul" VIDEO


Ionut Badea a fost reprimit la echipa de Florian Walter, dupa ce acum cateva zile ii multumea pentru colaborare.

"FC Universitatea Cluj s-a despartit azi de antrenorul Ionut Badea, cel care a pregatit echipa in ultimele 13 luni. Conducerea clubului ii multumeste lui Ionut Badea pentru munca depusa sub culorile alb si negru si-i ureaza mult succes in cariera de antrenor", se arata intr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului, in 12 decembrie.

Walter nu a reusit sa convinga alt tehnician sa vina la Cluj, asa ca a batut palma cu Ionut Badea, caruia nu a apucat sa ii rezilieze contractul.

"In urma discutiilor pe care le-am avut cu domnul Walter, cam de 7-8 ore ieri, am decis sa mergem impreuna pe proiectul pe care l-am initiat impreuna acum 13 luni si, in momentul de fata, nu ne gandim la asa ceva.

Eu nu m-am considerat in niciun moment demis. Discutia de ieri a fost numai legata de analiza, prezentare si evaluare a lucrarilor pe care le-am facut in aceasta perioada. Ma bucur ca am ajuns la aceasta situatie de a-mi propune continuare si eu sa accept. Practic sunt mai fericit in momentul de fata, decat in momentul in care am semnat contractul in noiembrie anul trecut. Nu exista o problema legata de bani sau de reziliere contractuala", a declarat Ionut Badea.

Tehnicianul a condus antrenamentul de miercuri al U Cluj.

Comentarii Facebook