Agentul de jucători Marcel Popescu spune ADEVĂRUL: Viaţa CFR -ului înseamnă moartea Universităţii Cluj

 

Agentul de jucători Marcel Popescu a relatat cum a fost trimis să dea 10.000 de euro unei echipe ca să o bată pe U Cluj, pentru ca CFR Cluj să prospere. 

 

Nu se întâmplă nimic spectaculos la CFR. În momentul în care am fost întrebat de ce am plecat, am răspuns că nu mai sunt de acord cu o anumită practică. Practică însemnând că viaţa CFR-ului înseamnă moartea Universităţii Cluj. Concret, era un meci la Caracal, preşedinte la Craiova era George Ilinca, iar executiv era Jean Niţulescu. Dacă vor, şi am încredere în integritatea lor, vor recunoaşte. Jucau cu U Cluj şi mie mi s-a cerut să merg să dau bani, 10.000, Craiovei, ca să o bată pe U Cluj. Am spus: Cum puteţi să faceţi aşa ceva? De ce trebuie să dispară U Cluj? În acel moment am intrat într-un conflict.

 

Demisia lui Conceicao când era pe primul loc a pus capac! Eu ştiu de ce a fost dat afară, ştiu de ce a fost înlăturat Tony Da Silva, dar trebuie să o spună el. Ştiu multe lucruri şi porcării care s-au întâmmplat”, a relatat Marcel Popescu la ProSport LIVE.

 

Marcel Popescu este un impresar care a adus mulțu jucători la CFR Cluj, în anii 2000.

 

Zece persoane, duse la audieri în dosarul delapidărilor de la CFR Cluj! S-au căpușat 9.6 milioane de euro

 

Acesta a mai dezvăluit că CFR aducea jucători pe care îi împrumuta pentru a se putea folosi de ei. 

 

Se spunea că au fost aduşi jucători care au mers în ţară la alte cluburi, nefiind folositori în acel moment. Mi-aş permite să spun că nu erau folositori, dar erau folosiţi. Cam cum erau folosiţi jucătorii care prestau servicii, să fiu elegant, la începtul campionatului. Se ştiau în trecut echipe care porneau campionatul cu +18 la "adevăr" (n.r. cu şase victorii în deplasare asigurate). Ca şi argument la ceea ce afirm, vă trimit cu câţiva ani în urmă, la o afirmaţie făcută în urmă cu câţiva ani, într-un moment de sinceritate şi nu este singular la Gigi acest moment, a spus despre fostul director al CFR-ului, Răzvan Zamfir, că era în birou, la Steaua şi a intrat Zamfir în birou şi i-a zis: "Nea Gigi, dă-mi 40.000 de dolari şi câştigi meciul cu Braşov, că am patru jucători acolo".

 

Este acelaşi Zamfir care acum este scos la Bari şi din ce îmi spun prietenii din acolo va fi şi acolo o acţiune cu "calcioscommesse", care înseamnă meciuri trucate... Pariuri...”, a mai spus agentul.

Comentarii Facebook