Vrajitoarele care lupta la Cluj cu flacara violet, felicitate de parlamentari

Cele cinci vrajitoare care se lupta la Cluj cu flacara violet sustin ca au primit multumiri din partea parlamentarilor pentru demersul lor. Ele au fost aseara si in cimitirul si in padurea din Baciu, pentru a desface blestemul flacarii.

Vrajitoarele si-au inceput ritualul sambata, au rostit descantece si au facut incantatii pe malul Somesului si al Ariesului. Aseara, insa, au decis sa mearga si in cimitirul si in padurea din Baciu, locuri cunoscute pentru puterile paranormale si despre care cele cinci vrajitoare cred ca sunt magice.

"Am primit felicitari si multumiri din partea unor guvernanti, a unor oameni mari din stat, a unor parlamentari, pentru lucrarea pe care o facem noi. Am decis sa venim aici la Cluj pentru ca orasul are putere mare. Este brazdat de ape si mai are si padurea din comuna Baciu, unde este un loc magic", a declarat vrajitoarea Ciresica, la finalul ritualului de aseara.

Vrajitoarele nu au vrut sa spuna cine le-a felicitat si le-a multumit pentru initiativa lor, dar au spus ca "sunt oameni de vaza, parlamentari si guvernanti care simt si ei efectele blestemului flacarii violet, care s-a abatut de ani de zile asupra Parlamentului si Guvernului. Noi ne-am unit puterile si am zis sa venim aici la Cluj si sa facem un ritual de 9 zile si 9 nopti pentru a inlatura blestemul", a spus si vrajitoarea Sandra.

 

Cele cinci vrajitoare spun ca flacara violet a fost furata acum cativa ani de "oameni cu functii mari" si ca de atunci s-a pus un blestem peste clasa politica. Ele sustin ca efectele s-au vazut si la ultimele alegeri, cand Mircea Geoana a pierdut scaunul de presedinte, deoarece Basescu s-a folosit de puterea flacarii pentru a castiga. Vrajitoarele sustin ca Geoana a fost lovit de blestemul violet, de aceea nu a reusit sa faca nimic si acum merge din rau in mai rau.

Comentarii Facebook