VIDEO - Bătaie lângă NOA. Un taximetrist a făcut KO doi bărbați - VIDEO / UPDATE: Taximetristul a fost arestat

 

Doi tineri au fost culcați la pământ cu două lovituri de pumn de un taximetrist, în fața clubului Noa. 

 

Loviturile incasate de cei doi au fost atât de violente încât aceștia au rămas întinși pe asfalt, unul dintre ei părea inconștient. Totul pare că a pornit de la o discuție pe care cei doi bărbați, potențiali clienți, au avut-o cu taximetristul prin geamul mașinii. La un moment dat, șoferul a coborât și le-a aplicat câte un croșeu celor doi, care au încasat loviturile fără prea multe reacții. După ce au căzut la pământ, șoferul furios le-a mai aplicat și o lovitură de picior, iar apoi s-a urcat liniștit în mașină, a întors și a plecat spre centrul orașului.

 

Una dintre victime a fost ajutată să se ridice de un martor la incident, în timp ce cealaltă era încă pe jos, vizibil afectată de loviturile primite. Este posibil ca cei doi să fi fost sub influența băuturilor alcoolice. 

 

Incidentul s-a produs acum o lună, iar taximetristul Robert Mathe a fost reținut abia acum. Una dintre victime a fost operată cu ruptură de splină, având și o lovitură puternică la cap. 




-------------------

UPDATE

 

 

Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj, în colaborare cu polițiștii Postului de Poliție Vultureni, l-au reținut pe taximetristul agresiv. 

 

Din cercetări a reieșit că, la data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, bărbatul în vârstă de 28 de ani, din comuna Vultureni, în timp ce se afla pe strada Republicii, din Cluj-Napoca, ar fi agresat două persoane, pe fondul unor discuții în contradictoriu.

 

În urma incidentului, una dintre persoanele agresate a suferit leziuni grave.

 

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută de Codul penal”, precizează Biroul de presă al IPJ Cluj.

 

Miercuri, 8 noiembrie, taximetristul a fost arestat pe 30 de zile.

Comentarii Facebook