Vezi ce mesaje obscene le scriau elevii de la Liceul Gheorghe Șincai profesorilor. 200 de elevi sunt cercetați

 

Aproape 200 de elevi de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Șincai” sunt cercetați pentru că au postat mesaje obscene la adresa profesorilor. 

 

Mesajele au fost scrise pe pagina ”Șincai Memes”, care între timp a fost abandonată de toți elevii. Profesorii au reușit să se infiltreze pe această pagină și s-au plâns conducerii Liceului despre modul în care ar fi fost batjocoriți. 

 

Pe această pagină erau și fotografii cel puțin ironice. Fostul director al liceului, Alexandru Bugariu, apărea într-o imagine iar elevii se întrebau: ”De ce a trecut Țâmbulea strada?”, iar răspunsul a fost: ”Ca să-i s... ....”. Profesoarea Livia Țâmbulea le predă elevilor matematica.

 

Despre profesorul de latină, Alexandru Dudău, elevii au scris alte obscenități. Ei au modificat un citat din limba latină într-o manieră indecentă, adunând astfel sute de comentarii din partea elevilor.

 

Un alt profesor care i-a enervat pe elevi a stârnit un comentariu dur: ”O să-i executăm pe toți

 

Comisia care îi anchetează pe elevi este compusă din opt profesori, între care și profesorul de latină, dar și fostul director adjunct Carmen Voichița Ciubăncan, scrie evz.ro

 

Din comisie nu face parte niciun reprezentant al părinților sau al elevilor. Doamna Ciubăncan a venit cu întrebări de genul: «Recunoști că ai folosit un limbaj obscen pe pagina de Facebook sau recunoști că ai adus atingere imaginii profesorilor sau a liceului?». Eu cred că problema trebuie privită altfel, și anume trebuie văzut de unde pornește această aversiune a elevilor și nu cum să reprimăm cât mai brutal astfel de manifestări”, a spus un părinte. 

 

Spre exemplu, joia trecuta, părinții și elevii au fost ținuți în anchetă până la ora 23.00.

 

Directorul Liceului a spus că ancheta ar urma să fie finalizată în circa două săptămâni. Citește AICI ce a declarat.

Comentarii Facebook