Untold se mută de la Cluj? Primăria Târgu Mureș finanțează Untold Warm Up Party

 

Festivalul UNTOLD Warm Up Party va fi finanțat de către Primăria Târgu Mureș cu 100.000 de euro.

 

”Tocmai o aprobat Târgu Mureș o finanțare de 100.000 de euro pentru Untold Warm Up Party. How cool is that? EDIT: tocmai am observat ca e vorba despre 4.500.000 lei noi = 1 000 000 de euro!! – din care Festival Untold Warm Up Party”, a anunțat pe Facebook, Teo Negrea, unul dintre organizatorii Electric Castle.

 

PR-ul Electric Castle, Andi Vanca, a scris: ”Minunea din Joia Mare! UNTOLD din Cluj, eveniment privat generator de profit, a primit 100.000 de euro pentru un promo party de la Primăria… Târgu Mures. Lejer, din pix, la o rectificare bugetară. Băh băieți, trebuie să recunosc că meritați tot respectul pentru cum mulgeți bani publici”.

 

Cei de la Untold au cerut Primăriei Cluj-Napoca 2.500.000 de lei pentru ediția din 2016, dar după ce au apărut informații în presă despre acest au anunțat că nu mai cer banii.

 

Untold a fost anul trecut un festival organizat de Federaţia Share, cu un buget de 4,5 milioane de euro. Festivalul a fost apoi trecut, peste noapte, în privat după ce Bogdan Buda, directorul festivalului din 2015, s-a aliat cu Sorin Gadola, fiul milioanrului de la Electrobit.

 

Comentarii Facebook