Un taximetrist din Cluj-Napoca cere amendarea celor care parchează în standurile de taxi - VIDEO discuție cu Poliția locală

 

Un taximetrist din Cluj-Napoca cere amendarea celor care parchează în standurile de taxi. El a sunat la dispeceratul Poliției Locale și a făcut reclamație. 

 

Il rugăm pe aceasta cale pe domnul primar Emil Boc să inteleaga adevarata problema si sa ia masuri pentru ca s a intrecut orice masura si limita a bunului simt!

 

Politia Locala, subordonata direct Primariei, care are atributii pe aceasta speța sa aplice legea la fel cum o aplica si in cazul taxiurilor parcate ilegal!

 

Intr un oras cu traficul sufocant activitatea economica desfasurata atat de operatorii economici autorizati cat si de PFA este grav perturbata de faptul ca standurile de asteptare TAXI amplasate conform legii si ASUMATE de administratorul drumurilor puplice din municipiu, in speta Primaria Cluj Napoca ,sunt ocupate in proportie de 80% de autovehicule care nu desfasoara activitati de taximetrie.

 

Contributia la bugetul local a operatorilor si PFA urilor din aceasta ramura nefiind de neglijat va rugam respectuos domnule primar sa aveti in vedere cat mai urgent solutionarea acestor probleme.

 

Prestarea serviciului catre client are mari deficiente iar noi, intr-un oras de 5 stele, dorim sa asiguram servicii pe masura”, precizează taximetristul, pe pagina de Facebook ”Taximetrişti Cluj Napoca”.

 

Ascultă mai jos discuția cu dispeceratul Poliției Locale. 



Comentarii Facebook