Trei copii au fost raniti langa Libraria Universitatii din Cluj-Napoca! Mai multe bucati de tencuiala au cazut peste ei VIDEO

 

Accidentul a avut loc in urma cu cateva minute langa Libraria Universitatii din Cluj-Napoca. Cei trei copii, doi in varsta de 7 ani si unul de 9 ani, treceau pe langa cladirea in care functioneaza si Libraria Universitatii.

 

Cateva bucati de tencuiala s-au desprins din cladire si au cazut peste copii. Micutii au fost preluati de Ambulanta si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Zona a fost incercuita de autoritati pentru a evita si alte accidente.

 

Pietonii sunt directionati in acest moment sa ocoleasca zona.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (15.30)

 

Starea celor trei micuti este buna. Ei nu au fost grav raniti. Din fericire, s-au ales doar cu niste zgarieturi in zona capului si a umerilor. Ei vor fi lasati sa plece acasa in cursul zilei de astazi, a declarat pentru Stiri de Cluj managerul Spitalului de Copii din Cluj, Cornel Aldea.

 

Vezi si...

Cat de degradata este cladirea din Piata Unirii, unde trei copii au fost raniti de bucati mari de tencuiala VIDEO

Comentarii Facebook