Tragedie de 1 mai la Cluj! O tânără a murit în urma unui accident de off-road - FOTO de la locul accidentului


O ieșire în natură de 1 mai s-a transformat într-o tragedie pentru un grup de tineri, din cauza unui accident de off-road, soldat cu moartea unei clujence de 26 de ani.

Tânăra era pasageră într-un autoivehicul de off-road, care s-a răsturnat. În urma impactului femeia a decedat, iar conducătorul vehiculului a intrat în stare de șoc.

În jurul orei 12.30 poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în zona montană, în apropierea drumului județean 107S, a avut loc un accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, din localitatea Suceagu. Din primele informații reiese că victima era pasageră într-un vehicul off-road, care s-a răsturnat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Potrivit anchetatorilor tinerii s-ar fi aventurat pe un traseu destul de riscant, zona în care a avut loc accidentul fiind una abruptă.

Poliția clujeană recomandă tuturor celor care fac drumetii sa folosească vehicule dotate pentru astfel de activitati, să poarte echipamente corespunzătoare și să fie precauți când își aleg traseele pe care să desfășoare astfel de activități.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook