Teapă la Diesel Cluj! Au băut și au fugit din club - FOTO

 

Cinci tineri din Satu Mare au chefuit la Diesel Club, dar au fugit, fără a mai achita consumația. 

 

Pe imaginile din club au apărul doi tineri și trei tinere sexy, care au participat la petrecere. Cei de la Diesel i-au dat pe toți pe mâna poliției. 

 

Este vorba despre Gelu Huzău și Mihai Herman, care au fost acompaniați de trei fete.

 

Nota de plată era de câteva sute de lei. Toți au părăsit localul unul câte unul, fără a cere nota de plată, tocmai pentru a nu trezi bănuieli. Există păstrate toate înregistrările video din momentul sosirii în club, până la părăsirea lui pe furiș. Ospătarul care i-a servit și pe care l-au înșelat, “țepuit” în argoul specific, lucrează în două locuri pentru a-și întreținE familia”, a declarat conducerea clubului pentru VoceaTransilvaniei.ro.

 

Una dintre fete s-a apărat de acuzații. ”Dacă o fată e invitată la o masa și respectivu zice bei ceva ? Și la sfârșit oamenii zic mergem în alt club, dar nu plătește. Fata e țepară sau cel ce o comandat ? Eu plătesc ce am degustat și le-am spus clubului. Că plătesc ce mi-au oferit băieții. Băut nu se poate numi la mine. Pentru o băutură și un jat care nici nu l-am băut. Dar ce au comandat ei, să își plătească că nu sunt fraiera nimănui! Dacă stai la o masă cu alte persoane și ăia nu plătesc vii și îmi dați în cap ? Cel ce a comandat de la ospătar, ăla trebuie să plătească. FETELOR AVEȚI GRIJĂ CU CINE IEȘȚI LA CLUB SĂ NU FI-ȚI PĂCĂLITE. MARE GRIJĂ!!!!!!!!”, este mesajul postat pe Facebook de Sonia Maria Pop.

Comentarii Facebook